Arkikana ja dippi

Arkikana ja dippi
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Arkikana ja dippi

Arkikana ja dippi

Arjen kanaruoka syntyy kätevästi yhdellä pellillä. Pellillä kypsyy runsaasti kasviksia ja taco-maustettua broileria.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
40 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
parsakaali
300 g
eriväristä paprikaa
2
esikeitettyjä maissintähkiä
3 (isoa)
perunaa
600 g
broilerin paistileikkeitä
3 rkl
2 rkl
taco mausteseosta

Pinnalle

70 g
lehtikaalia
1 rkl
ripaus
suolaa

Lisäksi

1 prk (200 g)

Ohje

  1. Pilko parsakaali ja paprikat isohkoiksi paloiksi. Leikkaa maissintähkät irti rungostaan ja lohko perunat. Levitä kasvikset uunipellille leivionpaperin päälle.
  2. Puolita broilerin paistikeikkeet ja laita kulhoon. Lisää Oivariini ja tacomauste. Hiero mausteet broileripalojen pintaan. Lisää broilerit uunipellille kasvisten joukkoon.
  3. Paista 200 asteessa 30 min.
  4. Sekoita revitty lehtikaali, Oivariini ja suola. Lisää lehtikaalisipsit uunipellille kasvisten ja broilerien pinnalle ja jatka paistamista n. 10 min. Kunnes sipsit hieman rapeutuvat.
  5. Tarjoile dipin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.