Siirry sisältöön
Kanapullavuoka

Kanapullavuoka

Kanapullat kypsyvät uunissa kermaisen currykastikkeen kanssa. Tarjoa helppo kanapullavuoka pastan tai riisin kanssa.

Kanapullavuoka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pyörykät

  • 400 g kanan jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 dl
    Valio ruokakermaa 15%
    Laktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
    Valio ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • ½ dl korppujauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 ruukku lehtipersiljaa

Kastike

Viimeistelyyn

  • 0 kg chilihiutaleita

Ohje

  1. Sekoita pyöryköiden ainekset keskenään. Hienonna lehtipersilja ja lisää joukkoon. Pyöritä massasta pyöryköitä ja laita ne uunivuokaan.
  2. Paista 200 asteessa 15 min.
  3. Sekoita currykastikkeeseen ruokakerma. Kaada seos uunivuokaan pyöryköiden päälle ja jatka paistamista vielä 20 min.
  4. Ripottele pinnalle halutessasi chilirouhetta. Tarjoile pastan tai riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 131 kcal
Proteiini 9,7 g
Hiilihydraatti 5,3 g
Rasva 7,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,9 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • chilihiutaleita
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search