Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.27
tähteä viidestä
26 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 800 g) kirjolohifilee
- ½ tl sitruunapippuria
- ½ tl suolaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kippari®Laktoositon Valio ruokakerma Kippari® sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta ja…
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme juustoa
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Kolme sipulia
Voit kokeilla myös
Kypsän kalan pinnalle
- 2 rkl tilliä
Tarjoiluun
- 1 sitruuna
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo filee kylmällä vedellä. Poista siitä ruodot ja nahka. Voit halutessasi leikata fileen annospaloiksi. Laita uunivuokaan.
- Ripota fileen pintaan sitruunapippuri ja suola.
- Kaada vuokaan ruokakerma.
- Kypsennä uunin alaosassa 175 asteessa 35 - 40 min.
- Ripota kypsän kalan pinnalle hienonnettua tilliä.
- Leikkaa sitruuna lohkoiksi ja laita tarjolle. Tarjoa uunilohi perunoiden ja kasvisten tai keitetyn jasmiiniriisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
127 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatti
1,2 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa