Uunilohi AURA yrttikuorrutuksella

Uunilohi AURA yrttikuorrutuksella

Tässä ohjeessa suomalaisten arkiklassikko, uunilohi, muuntuu todelliseksi AURA juuston ystävän herkkuruoaksi. Kokeile uunilohta keitettyjen perunoiden tai raikkaan salaatin kanssa.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 kg
lohifileetä
2 tl
sitruunamehua ( ja -kuorta)
½ tl
suolaa
valkopippuria myllystä
1 pkt (170 g)
½ dl
lehtipersiljaa
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Nosta lohifilee uunivuokaan. Mausta sitruunamehulla (ja -kuorella), suolalla ja valkopippurilla.
  2. Hienonna yrtit. Sekoita ne murennetun AURA juuston joukkoon. Levitä seos kalan päälle.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 25 min fileen paksuudesta riippuen.
  4. Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g
Kalsium
86 mg
D-vitamiini
6 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›