Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Uunilohi AURA yrttikuorrutuksella

Tässä ohjeessa suomalaisten arkiklassikko, uunilohi, muuntuu todelliseksi AURA juuston ystävän herkkuruoaksi. Kokeile uunilohta keitettyjen perunoiden tai raikkaan salaatin kanssa.

Uunilohi AURA yrttikuorrutuksella
Uunilohi AURA yrttikuorrutuksella

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 kg lohifileetä
  • 2 tl sitruunamehua ( ja -kuorta)
  • ½ tl suolaa
  • 0 kg valkopippuria myllystä
  • 1 pkt (170 g)
    Valio AURA® juustoa
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e170 g pala
  • ½ dl lehtipersiljaa
  • ½ dl ruohosipulia

Ohje

  1. Nosta lohifilee uunivuokaan. Mausta sitruunamehulla (ja -kuorella), suolalla ja valkopippurilla.
  2. Hienonna yrtit. Sekoita ne murennetun AURA juuston joukkoon. Levitä seos kalan päälle.
  3. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 25 min fileen paksuudesta riippuen.
  4. Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 210 kcal
Proteiini 18,1 g
Hiilihydraatti 0,1 g
Rasva 15,3 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • valkopippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search