Pääsiäislohi

Pääsiäislohi

Uunilohi saa kuorrutuksen venäläiseen tyyliin maustekurkusta ja hunajasta. Täyteläisen juustoinen kastike kruunaa pääsiäisen lohiruoan.

Ainekset4

4
1 kpl (n. 1 kg)
lohi- tai kirjolohifileetä
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä
250 g
maustekurkkukuutioita
2 kpl
kevätsipulin varsia
½ ruukku
hienonnettua tilliä
1 prk (250 g)
1 dl

Pintaan

2 rkl
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Nosta lohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Levitä kalan pintaan maustekurkkukuutiot, suikaloitu kevätsipuli ja hienonnettu tilli.
  3. Sekoita Koskenlaskija ja kerma. Kaada kalan päälle ja viimeistele hunajalla.
  4. Kypsennä 225 asteessa n. 30 minuuttia. Paistoaika riippuu lohen paksuudesta.
  5. Tarjoile lohkoperunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
177 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›