
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 1 kg) lohi- tai kirjolohifileetä
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 250 g maustekurkkukuutioita
- 2 kevätsipulin varsia
- ½ ruukku hienonnettua tilliä
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Pintaan
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
Jaa resepti
Ohje
- Nosta lohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Levitä kalan pintaan maustekurkkukuutiot, suikaloitu kevätsipuli ja hienonnettu tilli.
- Sekoita Koskenlaskija ja kerma. Kaada kalan päälle ja viimeistele hunajalla.
- Kypsennä 225 asteessa n. 30 minuuttia. Paistoaika riippuu lohen paksuudesta.
- Tarjoile lohkoperunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
181 kcal
Proteiini
12,2 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
13,4 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä