Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
14 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 1 kg) lohi- tai kirjolohifileetä
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 250 g maustekurkkukuutioita
- 2 kevätsipulin varsia
- ½ ruukku hienonnettua tilliä
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Pintaan
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
Jaa resepti
Ohje
- Nosta lohifilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Levitä kalan pintaan maustekurkkukuutiot, suikaloitu kevätsipuli ja hienonnettu tilli.
- Sekoita Koskenlaskija ja kerma. Kaada kalan päälle ja viimeistele hunajalla.
- Kypsennä 225 asteessa n. 30 minuuttia. Paistoaika riippuu lohen paksuudesta.
- Tarjoile lohkoperunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
182 kcal
Proteiini
12,4 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
13,4 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.