Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.6
tähteä viidestä
10 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg kirjolohta tai lohta
- 1½ tl suolaa
- 0 kg valkopippuria myllystä
- 1 sitruunan kuori ja mehu
- 1 dl tuoretta tilliä
- n. 15 cm pala purjoa
-
2 prk (à 120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
Jaa resepti
Ohje
- Poista kalafileestä tarvittaessa kylkiruodot ruotopihdeillä.
- Laita kala nahkapuoli alanpäin voideltuun uunivuokaan. Mausta suolalla, pippurilla ja raastetulla sitruunan kuorella sekä -mehulla.
- Laita fileen päälle hienonnettu tilli ja huuhdeltu, viipaloitu purjo. Lusikoi viimeisenä pinnalle smetana.
- Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 30 min tai kunnes kala on kypsä ja mehevä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
152 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatti
0,4 g
Rasva
12,8 g
Tyydyttynyt rasva
5,7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.