Arjen possu-juuresvuoka

Arjen possu-juuresvuoka
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Arjen possu-juuresvuoka

Arjen possu-juuresvuoka

Hyvää arkiruokaa possusta ja kasviksista helposti koko perheelle. Suikaloidut kasvikset - kaali, peruna ja porkkana - uunivuokaan ja päälle possua. Maustamisen hoitaa lihojen marinadi ruokakerman kera. Uuni hoitaa loput.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 1 kg
marinoituja porsaan kasslerpihvejä
½ kg
keräkaalia
1
sipuli
½ kg
perunoita
3 - 4 (300 g)
porkkanaa
¾ tl
suolaa
1 prk (2 dl)

Ohje

  1. Nosta lihapakkaus huoneenlämpöön.
  2. Suikaloi kaali, sipuli ja kuoritut juurekset.
  3. Sekoita kasvikset ja suola uunivuoassa. Puolita kasslerpihvit (saksilla) ja nostele kasvispedille.
  4. Sekoita kerma lihapakkauksen marinadin sekaan ja valuta liemi tasaisesti vuokaan. Jos marinadia on pakkauksessa vähän, lisää valmista barbeque-kastiketta tai muuta maustekastiketta.
  5. Kypsennä uunin keski-/alatasolla 200 asteessa 1 h.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.