
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.45
tähteä viidestä
11 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg marinoituja porsaan kasslerpihvejä
- 500 g keräkaalia
- 1 sipuli
- 500 g perunoita
- 3-4 (300 g) porkkanaa
- ¾ tl suolaa
-
1 prk (2 dl)
Valio Hyvä suomalainen Arki® ruokakermaaValio Hyvä suomalainen Arki® ruokakerma sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo täyteläistä…
Jaa resepti
Ohje
- Nosta lihapakkaus huoneenlämpöön.
- Suikaloi kaali, sipuli ja kuoritut juurekset.
- Sekoita kasvikset ja suola uunivuoassa. Puolita kasslerpihvit (saksilla) ja nostele kasvispedille.
- Sekoita kerma lihapakkauksen marinadin sekaan ja valuta liemi tasaisesti vuokaan. Jos marinadia on pakkauksessa vähän, lisää valmista barbeque-kastiketta tai muuta maustekastiketta.
- Kypsennä uunin keski-/alatasolla 200 asteessa 1 h.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
31 kcal
Proteiini
0,8 g
Hiilihydraatti
4,4 g
Rasva
0,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa