
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g porsaan ulkofileetä
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1 dl hillosipuleita
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- ½ dl lehtipersiljaa tai persiljaa, hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön n. 1 h ennen paistamista. Poista ylimääräinen rasva ja leikkaa pituussuunnassa kahtia. Leikkaa palat 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi.
- Kuumenna voi paistinpannussa. Ruskista pihvit 1 - 2 erässä molemmin puolin. Mausta paistopinnat suolalla ja pippurilla.
- Ripottele lihojen päälle AURA muru. Lisää hillosipulit ja 2 rkl niiden säilykelientä.
- Valuta päälle ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi, vähennä lämpöä ja hauduta kannen alla 20 min.
- Viimeistele ruoka persiljasilpulla. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
165 kcal
Proteiini
15,9 g
Hiilihydraatti
1,4 g
Rasva
10,6 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa