AURA possupihvipannu

AURA possupihvipannu
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

AURA possupihvipannu

AURA possupihvipannu

Valmista porsaan ulkofileestä yhdellä pannulla ruokaisa sinihomejuuston ystävän ateria.

Valmistusaika

Työaika
15 min
hauduttaminen
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
800 g
porsaan ulkofileetä
2 rkl
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
2 dl
1 dl
hillosipuleita ja 2 rkl säilykelientä
1 pussi (150 g)
½ dl
lehtipersiljaa tai persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Ota liha huoneenlämpöön n. 1 h ennen paistamista. Poista ylimääräinen rasva ja leikkaa pituussuunnassa kahtia. Leikkaa palat 1 cm:n paksuisiksi pihveiksi.
  2. Kuumenna voi paistinpannussa. Ruskista pihvit 1 - 2 erässä molemmin puolin. Mausta paistopinnat suolalla ja pippurilla.
  3. Ripottele lihojen päälle AURA muru. Lisää hillosipulit ja 2 rkl niiden säilykelientä.
  4. Valuta päälle ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi, vähennä lämpöä ja hauduta kannen alla 20 min.
  5. Viimeistele ruoka persiljasilpulla. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›