
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni150°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg karjalanpaistilihaa
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 tl suolaa
- 2 sipulia
- 3-4 valkosipulin kynttä
- 2 tlk (à 250/150 g) herkkusieniä
- 1 prk (460/290 g) hillosipuleita
- 1 lihaliemikuutio
- 10 kokonaista mustapippuria
- 5 laakerinlehteä
- 10 vartta tuoretta timjamia
- 5 dl punaviiniä
-
1 prk (2 dl)
Valio Eila® paksumpi ruokakermaaValio paksumpi ruokakerma on maultaan täyteläisempää ja rakenteeltaan tavanomaista paksumpaa ruokakermaa. Se sopii erinomaisesti kastikkeisiin,…
Jaa resepti
Ohje
- Ota lihat huoneenlämpöön n. 1/2 h ennen ruoanvalmistuksen aloittamista.
- Ruskista lihat voissa useammassa erässä kuumalla paistipannulla tai padassa. Mausta suolalla.
- Kuori sipulit ja valkosipulit ja paloittele. Valuta herkkusienet ja hillosipulit.
- Lisää kaikki ainekset pataan. Peitä kannella. Kypsennä uunissa 150 asteessa 2,5 - 3 h.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
46 kcal
Proteiini
0,8 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
2,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa