
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni150°C
Arvostele
4.88
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1⅓ kg porsaan kasleria
- 350 g sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
-
30 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl vettä
-
1 prk (2 dl)
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- 3 rkl karkeaa Dijon-sinappia
1½ tunnin hauduttamisen jälkeen
- 1 dl vettä
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 2-3 (250 g) hapahkoa omenaa
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistuksen aloittamista.
- Paloittele liha isohkoiksi paloiksi. Lohko sipulit ja valkosipuli.
- Ruskista lihat voissa padassa ja anna lihoista irtoavan nesteen haihtua.
- Lisää suola, rosmariini ja pippuri. Jos käyttämäsi liha ei ole valmiiksi suolattua, lisää suolan määrää.
- Sekoita joukkoon vesi, kerma ja sinappi.
- Nosta pata uuniin 150 asteen lämpötilaan. Voit pitää pataa ilman kantta ensin vartin verran ja peitä sitten kannella. Hauduta yhteensä 1 ½ h.
- Sekoita suurus (vesi ja vehnäjauho) tasaiseksi. Sekoita pataan. Lohko joukkoon omenat. Tarkista samalla liemen maku. Jatka kypsentämistä vielä 30 min.
- Tarjoa pata keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
135 kcal
Proteiini
13,8 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä