Glaseerattua porsaan sisäfilettä

Glaseerattua porsaan sisäfilettä
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Glaseerattua porsaan sisäfilettä

Glaseerattua porsaan sisäfilettä

Porsaan ja omenan liitto toimii loistavasti tässä happaman makeassa pääruoassa. Tarjoa glaseerattua porsasta kasvisten ja perunan kanssa arkena tai juhlassa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
maustuminen
1 h
uunissa
18 min
Yhteensä
1 h 33 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
porsaan sisäfilee
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 rkl
rosmariinia
1
sitruuna
5
katajanmarjaa

Glaseeraussiirappi

1 dl
fariinisokeria
2 dl
1 ½ rkl
balsamietikkaa
1 ½ rkl
soijakastiketta

Paistamiseen

Ohje

  1. Mausta porsaan sisäfilee suolalla, mustapippurilla, karkeasti hienonnetulla rosmariinilla, sitruunan raastetulla kuorella ja murskatuilla katajanmarjoilla. Anna maustua huoneenlämmössä n. 1 h.
  2. Paista fileeseen kaunis pintaväri kuumalla pannulla voissa.
  3. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 18 min, kunnes sisälämpötila on 68 astetta. Kääri folioon ja anna vetäytyä hetki.
  4. Valmista glaseeraussiirappi. Mittaa ainekset kattilaan. Keitä keskilämmöllä välillä sekoitellen, kunnes liemi muuttuu siirappimaiseksi. Kaada siirappi fileen pinnalle.
Alkuun
Mantelinen hedelmä-juustosalaatti
30 min
Jälkeen
Kaneli-omenakierteet
1 h 15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
129 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›