
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 18 min
Yhteensä
1 h 33 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 porsaan sisäfilee
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 rkl rosmariinia
- 1 sitruuna
- 5 katajanmarjaa
Glaseeraussiirappi
- 1 dl fariinisokeria
-
2 dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- 1½ rkl balsamiviinietikkaa
- 1½ rkl soijakastiketta
Paistamiseen
-
0 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Mausta porsaan sisäfilee suolalla, mustapippurilla, karkeasti hienonnetulla rosmariinilla, sitruunan raastetulla kuorella ja murskatuilla katajanmarjoilla. Anna maustua huoneenlämmössä n. 1 h.
- Paista fileeseen kaunis pintaväri kuumalla pannulla voissa.
- Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 18 min, kunnes sisälämpötila on 68 astetta. Kääri folioon ja anna vetäytyä hetki.
- Valmista glaseeraussiirappi. Mittaa ainekset kattilaan. Keitä keskilämmöllä välillä sekoitellen, kunnes liemi muuttuu siirappimaiseksi. Kaada siirappi fileen pinnalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
12,8 g
Hiilihydraatti
9,6 g
Rasva
2,7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Eila® voita