Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.9
tähteä viidestä
30 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g naudan jauhelihaa
- 1 sipuli
- 2 tomaattia
- 1 tl suolaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl kuivattua oreganoa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
Perunasose
- 800 g pakasteperunasoseaineksia
- 6 dl vettä
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea paahdettu sipuliValio crème fraîche paahdettu sipuli on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai lämpimiin…
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha pannulla hienonnetun sipulin kanssa. Pese ja kuutioi tomaatit. Lisää kuutiot pannulle, jatka paistamista ja lisää mausteet.
- Levitä jauhelihaseos pellille leivinpaperin päälle.
- Sekoita perunasoseaineksiin kattilassa vesi ja crème fraîche. Kuumenna.
- Levitä muusi jauhelihan päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
96 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
6 g
Rasva
5,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.