Siirry sisältöön

26.1.2022

Kesätyönhaku käy kuumana − Valio tarjoaa yhteensä noin 300 kesätyöpaikkaa eri puolella Suomea

Kesätyö

Ruokatalo Valio työllistää vuosittain noin 300 täysi-ikäistä kesätyöntekijää. Valion tehtaat ympäri Suomen ovat toimineet myös koronan aikaan tavalliseen tapaan, ja kauppojen hyllyjä on täytetty ahkerasti. Kesätyöntekijöitä haetaan nyt 12 paikkakunnalle.

”Haluamme korona-aikanakin tarjota nuorille mahdollisuuksia kesätöihin, ja iloksemme pystymme tarjoamaan kesätöitä tänä vuonna suunnilleen saman verran kuin aikaisempina vuosina”, kertoo Valiolla rekrytointien parissa työskentelevä Tiina Ahonen.

Valtaosa kesätöistä on tänäkin kesänä Valion tehdaspaikkakunnilla: Oulussa, Haapavedellä, Lapinlahdella, Seinäjoella, Äänekoskella, Jyväskylässä, Suonenjoella, Joensuussa, Turengissa, Riihimäellä, Vantaalla ja Helsingissä.

”Kesätyöt opettavat nuorille uutta ja tuovat konkretiaa opintoihin. Valio on alamme arvostettu ruokatalo, meillä kesätyöntekijätkin voivat työpanoksellaan päästä vaikuttamaan siihen, mitä suomalaisten laseista ja lautasilta löytyy. Meille kesätyöntekijät taas tuovat uusia, tuoreita ajatuksia. Monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta. Teemme paljon työtä tiimissä ja meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät. Tämän vuoksi meillä viihdytäänkin niin hyvin”, Ahonen jatkaa.

Tehtaiden ja varastojen lisäksi kesätöitä on myös pääkonttorilla Helsingissä. Tutustu Valion tehdaspaikkakuntiin ja eri tuotantolaitoksiimme.

Tutustu vuoden 2022 kesätyömahdollisuuksiin Valion tuotantolaitoksilla ja varastoilla sekä pääkonttorilla.

Lue aiempien kesätyöntekijöidemme tarinoita.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search