Siirry sisältöön

30.8.2022

Syksyn 2022 uutuudet: kasvipohjaista kokkailua, merisuolaa ja uudistumista

Tuunatut vegenugetit

Syksyn satokausi kaupan hyllyllä on alkanut, ja samalla alkaa arki kaikessa kauneudessaan. Arkiruoka saa uutta kulmaa valio.fi -reseptipalvelusta ja uusista, helpoista ruoanvalmistustuotteista. Välipaloissa ratkaisee purkin sisältö, mutta myös pakkauksissa on kehitystä ympäristöystävälliseen suuntaan. Suomen suosituin levite saa uuden makuversion ja vastustuskykyä tuetaan tehoshoteilla. Jäätelöäkin meillä on tarjolla.

Vegekokkailu sen kun helpottuu ja klassikko tekee paluun

Keväällä Valio yhdisti voimansa Gold&Greenin kanssa, ja nyt kaupan hyllyyn saapuvat Gold&Green® vegekuutiot ja vegenugetit. Lisäksi Gold&Greenin kenties tunnetuin tuote, vegekeittiön itseoikeutettu klassikko Nyhtökaura® palaa kaupan hyllyyn. Nyhtökaura® Nude ja Tomaatti ovat vuosien varrella saaneet paljon faneja, ja nyt ne ovat taas saatavilla. Käytä kuten lihapohjaisia tuotteita, kun haluat vaihtelua arkiruoanlaittoon. Tuotteet sopivat moneen ruokavalioon, esimerkiksi vegaaniseen, kananmunattomaan ja soijattomaan pöytään.

Valio Oddlygood® Easy Cookingilla ratkaiset myös kiperät kastikekysymykset kasvipohjaisesti. Sen ruoanvalmistusominaisuudet ovat erinomaiset, sillä se kestää hyvin haudutusta. Tällä gluteenittomalla uutuudella on myös Sydänmerkki.

Helposti makua, ihanasti suolaa ja lisää kastiketta

Suoristamme maustamisen mutkia ruoanlaitossa. Uudet Valio maustetut crème fraîchet Salsa sekä Valkosipuli & yrtit toimivat lämpimissä ruoissa, suolaisessa leivonnassa tai sellaisenaan kylmänä kastikkeena. Suomalaiset ovat ottaneet jo kermaviilidippimme omikseen, ja nyt tämä suosittu tuoteperhe kasvaa uudella Sour cream & Onion -maulla.

Suomen suosituin levite Valio Oivariini® saa seurakseen rouskuvia merisuolakiteitä. Se sopii erinomaisesti leivän päälle ja miksipä ei ruoanvalmistukseenkin tuomaan herkutteluhetkiin suolaista potkua. Parhautta voi siis todellakin parantaa! Mitä tulee leivänpäällisiin, niin juustohiirten suosikit Valio Oltermanni® Port Salut ja Valio Keisarinna® tulevat nyt kaupan hyllyyn valmiina viipaleina.

Hyvän aterian päälle, rentoon leffailtaan tai vaikka ihka omaan rentoutumishetkeen sopii Valio Jäätelöfabriikki™. 408 ml purkkien pakkausilme uudistuu ja myös sisältö nousee uudelle tasolle. Parasta herkuttelujäätelössä ovat herkulliset kastikkeet, ja lisäsimme kaikkiin Valio Jäätelöfabriikki™ 480 ml tuotteisiin 30 % enemmän kastiketta. Syyskuun loppupuolella kaupan pakastimiin kiepahtaa myös kaksi uutuuspurkkia, lakka-kinuskikrokantti ja suklaa-kinuski brownie.

Maukkaita välipala- ja kahvitaukoja

Valio Oddlygood® gurtit uudistuvat: tarjolla on entistä täyteläisempi maku ja lempeän pehmeä rakenne. Te pyysitte, me teimme: 150 g pikareissa uutuusmakuna on suomalaisten toivemaku kirsikka. Sitä peesaa aina yhtä herkullinen mustikka-vanilja. 1 kg pakkauksessa tarjolle tulee monikäyttöinen, maustamaton natural. Valio Oddlygood Barista kaurajuoma kahveille ilahduttaa nyt appelsiinin ja suklaan makumaailmalla. Valio Oddlygood Barista appelsiini-brownien löydät kylmähyllystä 0,75 l pakkauksessa.

Syksyllä on aika varmistaa hyvinvointia tukevat elämäntavat, kun pöpökausi alkaa. Valio PROfeel® sokeroimaton proteiinirahka omena-kaneli sopii sesonkiin! Muutkin proteiinirahkat uudistuvat, sillä niiden pakkaukset vaihtuvat pikkuhiljaa muovisista kartonkisiin pikareihin. Käytämme varastossa vielä olevat muovipikarit loppuun. Kaikki jätteet kannattaa lajitella ja myös muovi kiikuttaa keräykseen!

Valio Gefilus® tuotteiden ulkoasu uudistuu syksyn aikana. Jogurttipohjaisiin tehoshotteihin tuomme kaksi uutta makua, vadelma-vanilja ja mango-passiohedelmä. Syyskuun loppupuolella ilmestyvät kylmämehuhyllyn ainoat shotit, joissa on maitohappobakteereja. Nämä vegaaniset shotit, mango-yuzu-tyrni sekä omena-vadelma-granaattiomena, sisältävät vain hedelmien ja marjojen omaa sokeria. Syyskuun lopulla löydät kaupasta myös Valio Gefilus® marjakeiton uudessa maussa mansikka-vadelma.

Lisää tietoa uutuuksista

Ihan kaikkea ei tässä tiedotteessa käsitelty, joten tutustu kaikkiin uutuustuotteisiin tästä

Ladattavia tuotekuvia löydät täältä. Syyskuun loppupuolella kauppoihin tulevien jäätelöiden sekä Gefilus vegaanisten shottien ja marjakeiton tuotekuvat julkaistaan myöhemmin. Voit tiedustella niitä Valio Mediadeskin kautta.

Muistathan kurkata Valion reseptipalveluun. Ruoanlaiton uutuustuotteillemme on kehitetty runsaasti uusia reseptejä ja olemme vahvasti mukana myös syksyn sesongeissa: korvapuustipäivä, pyhäinpäivä, halloween, isänpäivä ja vaikka mitä!

Reseptiemme ja kuviemme jälleenjulkaisu journalistisissa julkaisuissa on sallittua. Mikäli haluat hyödyntää reseptejämme tai kuviamme, olethan yhteydessä Valio Mediadeskiin etukäteen.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search