Siirry sisältöön

4.9.2018

Valio Jäätelöfabriikin villi uutuusmaku yhdistää Valio AURA® juuston ja lakritsin

Valio jäätelöt uutuudet syksy2018

Sinihomejuuston ystäville on tiedossa herkullinen syksy, sillä suosittu Valio Jäätelöfabriikki -sarja täydentyy uudella AURA® laku -maulla. Samaan aikaan jäätelöhyllyyn ilmestyy myös kermaisen täyteläinen super vanilja. Jäätelöuutuudet tulevat myyntiin viikolla 39.

Jännittävistä makuyhdistelmistä tunnettu Valio Jäätelöfabriikki jatkaa yllättävällä linjalla. Maaliskuussa kauppoihin saapuneet jäätelömaut – salmiakki-chili, kreisi kinuski, mansikka-basilika, mustikka-ruis, porkkanakakku ja macchiato-suklaa – saavat seurakseen kaksi uutta herkullista makua: AURA® lakun ja super vaniljan.

– Suomalaisten jäätelömaku eroaa monista muista maista siinä, että olemme innokkaita kokeilemaan erikoisiakin jäätelömakuja. Samaan aikaan suolaiset maut ovat yksi tämän hetken kuumimmista jäätelötrendeistä. Nämä kaksi trendiä maistuvat uudessa AURA® laku -maussa, joka yhdistää rakastetun lakritsijäätelön ja Suomen suosituimman sinihomejuuston, jäätelöistä vastaava liiketoimintapäällikkö Tea Ijäs kertoo.

Toinen syksyn uutuusjäätelöistä voi kuulostaa tavalliselta, mutta hurmaa upean täyteläisellä maullaan. Valloittavan maun salaisuutena ovat kermajäätelön sekaan pyöräytetyt vaniljakastikeraidat. Super vanilja oli selkeä voittaja vaniljanmakuisten premium-jäätelöiden sokkomakutestissä.*  Kuten kaikki Valio Jäätelöfabriikin jäätelöt, uutuudet ovat laktoosittomia ja ne myydään puolen litran kartonkipakkauksissa.

Onnistunut paluu jäätelöihin

Valio palasi alkuvuodesta jäätelömarkkinoille 14 vuoden tauon jälkeen. Oulun meijerin jäätelöfabriikissa valmistetut uutuusjäätelöt ovat ainoa kotimainen ja kokonaan laktoositon jäätelöperhe. Paluu on saanut innostuneen vastaanoton jäätelönystävien keskuudessa.

– Yli puolet jäätelöä syövistä suomalaisista tuntee jo Valio Jäätelöfabriikin ja puolen litran herkuttelujäätelöitä syövistä 70 %. Tuhannet ovat päässeet maistelemaan jäätelöitä muun muassa kauppakeskuksien ja kauppojen maistatuspisteillä, Ijäs kertoo.

Suosituimpia makuja ovat olleet kreisi kinuski ja salmiakki-chili, jotka nousivat ennakkosuosikeiksi jo ennen kuin tuotteet olivat kaupoissa. Valion somekanavissa jäätelöt ovat saaneet kiitosta etenkin laktoosittomuudesta, kotimaisuudesta ja yllättävistä makuyhdistelmistä.

– Haluamme tehdä jäätelöitä, jotka yllättävät ja saavat hyvälle tuulelle. Saamamme palautteen perusteella olemme siinä onnistuneet, Ijäs iloitsee.

Valio Jäätelöfabriikin tarina vasta alussa: luvassa lisää jännittäviä makuja

Seuraavan kerran uutuusmakuja on tulossa ensi vuoden alussa. Sillä aikaa palautetta ja ideoita uusista mauista voi antaa Valion somekanavissa sekä Valion kuluttajapalveluun.

Lisätietoja Valio Jäätelöfabriikista

#jäätelöfabriikki

*Lähde: Taloustutkimus, hallitesti 3/2018, N= 50.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon
Search