Siirry sisältöön

5.2.2024

Valion uutuustuotteet 2024: ruokaunelmat voivat toteutua

43358 helppo sitruuna-marenkipiiras

Alkuvuodesta tuomme tarjolle useampia tuotteita, joista moni on salaa haaveillut – voisiko samaan pakettiin todella saada mehevät maut ja paremmat valinnat hyvinvoinnille? Olemme myös täyttäneet yhden kotileipojien suurimmista toiveista ja ratkaisemme jälleen freesisti kaikenlaiset välipalatilanteet. Vaikka tärkeintä on sisältö, olemme tviikanneet myös pakkauksia. Uutuustuotteiden kuvat ovat ladattavissa tämän tiedotteen lopussa olevan linkin kautta. 

Pehmeät öljyt ja makutakuu hyvinvointiin 

Nyt on aika laittaa hapanjuuret tekeytymään, sillä uudet Valio Oivariini® pehmeät öljyt -levitteet ovat saaneet Sydänmerkin. Valio Oivariini pehmeät öljyt -levitteet sisältävät kasviöljyjä ja mahtuvat Sydänmerkin kriteereihin myös suolan määrässä. Maku on silti sitä, mitä Suomen suosituimmassa levitteessä pitääkin olla, onhan mukana myös tuoretta voita. Valitse leivän päälle ja ruoanlaittoon Valio Oivariini pehmeät öljyt tai Valio Oivariini pehmeät öljyt oliivi tukemaan terveellistä elämäntapaa ja laadukkaiden rasvojen saantia. 

Ehkä makeinta hyvinvoinnin ja herkuttelun liittoa puolestaan edustaa Valio PROfeel® maustettu raejuusto. Mangon ja ananaksen taikka uuniomenan makuinen tulokas välipalahyllyssä on valmis poistamaan pikkunälän ihan sellaisenaan. Suosittelemme sitä lämpimästi myös vaikkapa aamupuuron sekaan. 

Hyvinvointia tukevilla valinnoilla voi herkutella myös vegemoodissa, sillä samettinen Oddlygood® proteiinigurtti pyörähtää käden ulottuville peräti kolmen maun voimin: mansikka ja sitruuna riittoisasti 400 g purkeissa ja trendikkäät kirsikka sekä mango-passion 150 g kerta-annoksina. Ja kahvin sekaan lorautetaan nyt Oddlygood Barista Delight, vähärasvainen kahvijuomiin tarkoitettu kaurajuoma. 

Leivontakansan kirpeä uni 

Jokainen innokas vispilän viuhtoja tietää, että lemon curd eli sitruunakreemi on parhaita keksintöjä auringon alla: toimii kakun välissä ja päällä, kermavaahdon maun tuojana, malja- ja kerrosjälkkärien piristäjänä ja vaikka missä muualla. Tähän asti tuoreen sitruunakreemin on voinut saada vain omin pikku kätösin tekemällä – vaan ei enää! Et näe unta: Valio sitruunakreemi on kylmähyllyn ensimmäinen käyttövalmis, paistonkestävä sitruunakreemi, jonka maun ja ominaisuudet on testannut itse Kinuskikissa-blogista tunnettu Sini Visa. Sitruunakreemi on laktoositon eikä sisällä kananmunaa, joten sopii varsin monelle herkkusuulle. Katso raikas reseptikokoelma täältä

Leivontaan ja jälkkäriherkutteluun sopii myös maustettujen rahkojen uutuusmaku vadelma tai kasvipohjainen Oddlygood Dessert, jonka uutuusmaku on tietysti Oddlygoodin brändilähettilään, Käärijän, tavaramerkki piña colada. Kenties jälkkärin kanssa tuntuu hyvältä maustaa kahvi Oddlygood Barista banoffee -kaurajuomalla. Reseptitärppejä leivontatuotteillemme löydät tutusti valio.fi:stä tai Valio mobiilisovelluksesta. 

Välipalan mittainen makumatka 

Kaukomatkat ovat kiistatta olleet mielessämme, kun olemme tuumailleet välipalauutuuksia. Tropiikin aamu ja purppurataivas ovat uusien Luonnonjogurtti+™ -smoothieiden makujen nimet, ja purkit ovat pullollaan hedelmien ja marjojen makuja, mutta ei yhtään lisättyä sokeria. Suositun Valiojogurtti® makuja maailmalta -sarjan uutuusmaku on Bali, ja Play® Viilis® -viilin kannen alla kieputaan viidakossa. Eksoottisten makunimien takana on ainakin papaijaa, mansikkaa, ananasta, hibiskusta ja vaniljaa. Niin iso korillinen hedelmiä, että tarkat tuotetiedot on hyvä tarkistaa valio.fi:stä. 

Korkki pysyvästi kiinni 

Suosittelemme lempeää alkua uudelle vuodelle, mutta tämä koskee vain meitä ihmisiä. Pakkaukset ovat Valiolla jatkuvan ryhtiliikkeen kohteena. Nyt laitamme korkit kiinni EU-direktiivin voimalla: pakkauksessa kiinni pysyvä muovikorkki tulee vähitellen useimpiin korkillisiin pakkauksiimme. Näin entistä harvempi korkki päätyy luontoa roskaamaan. Ja enää pitäisi tietää, miten nuo monenlaiset uudet korkit aukeavat, ja mihin roskikseen mitäkin lajitellaan. Lue vastaukset täältä.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search