Siirry sisältöön
Sesonki

5+1 uutta tapaa nautiskella korvapuusteja 

Korvapuusti-mustikkapiirakka

Korvapuusti on ihanaa ihan sellaisenaan, mutta klassikkoleivonnainen säväyttää myös aivan uusissa muodoissa. Näiden reseptien avulla tuot korvapuustin maun mustikkapiirakkaan, juustokakkuun ja helposti valmistuviin jälkiruokiin. Valmistaudu herkuttelemaan!

1. Korvapuustipelti 

Kääräise korvapuustit meheviksi kierrepulliksi ja paista niitä kokonainen pellillinen! Näiden peltipullien salaisuus on pehmeä sisus ja rapsakka päällinen. Pullien sisään sujautetaan reilusti perinteistä kanelitäytettä ja päälle lusikoidaan paahteista toscakuorrutusta. Helppo kuorrutus valmistuu kattilassa samalla, kun puustit kohoavat. 


Search