Pinnalla
Kuukauden trendiresepti: prinsessakakku lasissa

Prinsessakakku lasissa
Lasiin koottu prinsessakakku on superhelppo ja kaunis tarjottava kesän kahvipöytään. Herkku valmistuu näppärästi valmiista torttupohjasta ja sopii hyvin myös mökille vierasvaraksi. Annosten valmistuksen vaikein vaihe on kerman vaahdottaminen, joten kokemattomampikin kokki saa kakun pöytään alle puolessa tunnissa. Päälle tupsautetaan kevyt kerros tomusokeria ja koko komeus viimeistellään syötävillä kukilla.
Tuunaa oman maun mukaan
- Torttupohjan kostuttamiseen voi käyttää myös mehua tai sitruunalimonadia.
- Testaa vadelmahillon tilalla omaa lempihilloasi.
- Vaniljavaahdon voi lusikoida tai pursottaa pursotinpussin avulla annokseen.
- Hyödynnä jäljelle jäänyt torttupohja cake popseihin(aukeaa uuteen välilehteen) eli kakkutikkareihin tai trifleen(aukeaa uuteen välilehteen).
Vinkit antoi reseptin kehittänyt Sanna Mäenpää Valio Koekeittiöstä.