Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Prinsessakakku lasissa

Prinsessakakku lasissa on helppo ja näyttävä tapa tarjota klassikkokakun maut uudella tavalla. Tarvitset vain valmiita torttupohjia, vadelmahilloa, kuohukermaa, vaniljakreemiä ja marsipaania. Viimeistele annokset ripauksella tomusokeria ja syötävillä kukilla!

Prinsessakakku lasissa
Prinsessakakku lasissa

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 (200 g) valmis torttupohja
  • n. 50 g marsipaania
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl laktoositon
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön vaniljakreemiä
    Herkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
    Valio Keittiön vaniljakreemi 200 g laktoositon
  • 2 dl vadelmahilloa

Lisäksi

  • 0 kg tomusokeria
  • 0 kg syötäviä kukkia

Ohje

  1. Leikkaa juomalasia muottina käyttäen torttupohjasta neljä palaa.
  2. Kauli marsipaani ohueksi (n. 1 mm) levyksi tomusokeria apuna käyttäen ja leikkaa juomalasia muottina käyttäen neljä palaa.
  3. Vatkaa kuohukerma ja vaniljakreemi kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella.
  4. Aseta torttupohja juomalasin pohjalle (leikkaa tarvittaessa hieman pienemmäksi, jos se ei mahdu lasiin). Lusikoi päälle kerros vadelmahilloa ja vaniljavaahtoa. Aseta päälle marsipaani. Tee loput annokset samoin.
  5. Viimeistele prinsessakakut tomusokerilla ja syötävillä kukilla.

Vinkki

Voit halutessasi kostuttaa torttupohjan maidolla. Hyödynnä jäljelle jäänyt torttupohja esim. cake popseihin eli kakkutikkareihin tai trifleen.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 284 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 30 g
Rasva 17 g
Tyydyttynyt rasva 9,7 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tomusokeria
  • syötäviä kukkia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search