Cake popsit

Cake popsit

Hauskat ja helppotekoiset cake popsit syntyvät kahdesta raaka-aineesta. Pinnan koristeeksi käyvät kookoshiutaleet, nonparellit tai vaikka pähkinärouhe.

Ainekset30 kpl

30 kpl

Marja cake popsit, n. 30 kpl

1 rasia (200 g)
200 - 250 g
muffinsseja tai sitruuna- tai porkkanakakkua
kookoshiutaleita , nonparelleja

Kinuski cake popsit, n. 30 kpl

1 rasia (200 g)
200 - 250 g
muffinsseja tai mauste- tai tiikerikakkua
nonparelleja

Lisäksi

tikkari- tai jäätelötikkuja tai karamellivuokia

Ohje

  1. Katso ensin kakkutikkarien lyhyt valmistusvideo:
    https://youtu.be/3KFXWgbnzOI
  2. Sekoita tuorejuustosta ja murennetuista muffinsseista tai kuivakakusta muotoiltava massa. Kuivakakun määrä vaihtelee sen tuoreuden mukaan: kuivahtanutta kakkua tarvitaan n. 200 g, tuoretta n. 250 g.
  3. Pyöritä kakkumassasta palloja ohuet kertakäyttökäsineet käsissä.
  4. Kieritä pallot kookoshiutaleissa tai nonparelleissa.
  5. Pidä kylmässä tarjoiluhetkeen asti. Työnnä cake pops -tikut leivospalloihin. Voit myös tarjota ne tikuitta sellaisenaan tai karamellivuoissa pienten leivonnaisten tapaan.
Vinkki

Vinkki

Jos haluat vahvistaa kakkumassan pysymisen tikussa, kastele tikun pää ensin suklaasulaan ja upota se vasta sitten taikinapalloon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
331 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
86 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›