
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
10 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 3 rkl ohratärkkelystä
- 4 rkl (karkeita) vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
- 1 tlk (410/235 g) persikkaa sokeriliemessä
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- ½ dl sitruunamehua
- 2 dl tomusokeria
- 2 tl vaniljasokeria
-
2 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 2 dl vadelmahilloa
- 2 pussia (à 200 g) pakastevadelmia
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa munat ja sokeri kovaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina kevyesti voidellulla leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun.
- Paista 200 asteessa n. 10 min.
- Kumoa kypsä pohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi. Leikkaa jäähtynyt pohja neljään osaan.
- Valmista täyte. Valuta persikat, ota liemi talteen. Viipaloi persikat. Sekoita tuorejuuston joukkoon sitruunamehu, sokerit ja pehmeäksi vaahdoksi vatkattu kerma.
- Kokoa jälkiruokakakku n. 12 cm korkuiseen, 2 - 2,5 litran lasimaljaan. Laita maljan pohjalle yksi pohjan paloista ja kostuta persikkaliemellä. Levitä päälle vadelmahilloa ja 1/4 tuorejuustoseoksesta sekä osa persikkaviipaleista ja vadelmista. Tee kolme samanlaista kerrosta.
- Koristele pinta persikkaviipaleilla ja vadelmilla sekä halutessasi sitruunamelissalla. Anna vetäytyä peitettynä jääkaapissa jonkin aikaa ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
172 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
24,6 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa