
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.29
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 2½ dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
- 1 tl raastettua sitruunankuorta
- 2 rkl sitruunamehua
Täyte
-
1 prk (500 g)
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- 2 kananmunaa
- 2 rkl maissitärkkelystä
- 200 g tuoreita vadelmia
- 50 g valkosuklaata, Fazer leivontasuklaa
Jaa resepti
Ohje
- Nypi voi, sokeri, vehnäjauhot, leivinjauhe ja sitruunankuori kulhossa sormin murumaiseksi seokseksi.
- Lisää joukkoon sitruunamehu ja painele taikina tasaiseksi.
- Painele taikina piirakkavuoan (Ø 25 cm) pohjalle ja reunoille.
- Sekoita vaniljakastike, crème fraîche, munat ja maissitärkkelys siivilöitynä. Kaada pohjalle. Asettele pinnalle vadelmat ja rouhi valkosuklaata.
- Paista uunin alaosassa 200 asteessa n. 30 min. Anna jäähtyä hyvin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
227 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
23,6 g
Rasva
12,6 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa