Siirry sisältöön
Vadelmajuustokakku mutakakkupohjalla

Vadelmajuustokakku mutakakkupohjalla

Vadelmakakku valmiilla mutakakkupohjalla on super helppo valmistaa ja hurmaa näyttävyydellään herkuttelijat. Olisiko tässä ystävänpäivän, äitienpäivän tai syntymäpäivien hittikakku?

Vadelmajuustokakku mutakakkupohjalla

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 Valmis mutakakku, pakaste
  • 100 g tuoreita vadelmia
  • 4 liivatelehteä
  • 2 prk (à 200 g)
    Valio maustettua rahkaa vadelma
    Valio maustettu rahka vadelma sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
    Valio maustettu rahka 200 g vadelma laktoositon
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Eila® vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 2 rkl sitruunamehua

Lisäksi

  • 70 g suklaata, esim. Panda vadelmamuru

Ohje

  1. Aseta jäinen mutakakku tarjoiluastialle. Aseta irtopohjavuoan (ø 18 cm) reunus kakun ympärille.
  2. Levitä vadelmia kakkupohjan päälle.
  3. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
  4. Vaahdota rahka ja kerma yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi.
  5. Liuota liivatteet kuumaan sitruunamehuun ja kaada ohuena nauhana rahkavaahtoon. Sekoita hyvin.
  6. Levitä rahkavaahto mutakakkupohjan ja vadelmien päälle vuokareunuksen sisään. Tasoita pinta, peitä ja laita jääkaappiin hyytymään n. 4 h tai yön yli.
  7. Poista hyytyneestä kakusta vuokareunus varoen. Hienonna suklaa ja koristele kakun pinta suklaarouheella.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 250 kcal
Proteiini 5,5 g
Hiilihydraatti 22,2 g
Rasva 15,3 g
Tyydyttynyt rasva 7,7 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search