Kettukakku kätkee sisällee sitruunainen vadelmapohjan, joka on kostean mehevä ja maukas. Sitruunainen tuorejuustovaahto toimii sekä kakun täytteenä, että kuorrutteena. Muistathan tehdä ketun korvat jo edellisenä päivänä kuivumaan, jotta ne pysyvät terhakkana juhlapöydässä.
Sitruuna-vadelmakakkupohja | |
---|---|
200 g | |
3 dl | sokeria |
1 dl | fariinisokeria |
1 rkl | vaniljasokeria |
4 | kananmunaa |
5 dl | vehnäjauhoja |
2 tl | leivinjauhetta |
1 tl | ruokasoodaa |
2 ½ dl | |
2 - 3 (n. 1 ½ dl) | sitruunan mehu ja raastettu kuori |
200 g | pakastevadelmia |
1 rkl | perunajauhoja |
Täyte ja kuorrutus | |
1 prk (3,3 dl) | |
2 rasiaa (à 200 g) | |
½ dl | tomusokeria |
2 dl | |
Koristeluun | |
n. 250 g | valkoista ja mustaa sokerimassaa |
oranssia elintarvikeväriä | |
2 | cocktailtikkua |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.