Käytä marjaisia curdeja eli makeita, täyteläisiä marjatahnoja leivonnaisten (täytekakut, kääretortut) täytteisiin tai paahtoleivän ja lettujen päälle sipaistuina. Curdit sopivat myös hedelmien ja marjojen dippailuun sekä jälkiruokamaljoihin. Kokeile myös juustojen kanssa!
Mustikkacurd | |
---|---|
200 g | mustikoita |
2 dl | hillosokeria |
2 | keltuaista |
100 g | |
1 mm | kardemummaa |
Vadelmacurd | |
200 g | vadelmia |
2 dl | hillosokeria |
( 1 varsi (vahvaa) | tuoretta minttua ) tai vaniljatankoa |
2 | keltuaista |
100 g |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.