
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (250 g) kivettömiä taateleita
-
2 dl
Valio glögiäLämmittävät Valio glögit kätevässä sekarullakossa! Valion glögeissä käytetään aitoja joulumausteita: kanelia, neilikkaa, kardemummaa, inkivääriä sekä…
-
2 dl Valio omenatäysmehua
Voit kokeilla myös -
- 1 dl sokeria
-
175 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 kananmunaa
-
2 dl
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
- 2 tl vaniljasokeria
- 1 tl neilikkaa
- 1 tl ruokasoodaa
- 3 dl gluteenitonta jauhoseosta esim. Sunnuntai
- 1 dl mantelijauhetta
Vuokaan
-
0 kg
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg mantelijauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Aloita kakun valmistaminen keittämällä taateleita miedolla lämmöllä kannen alla glögissä tai mehussa. Sekoita välillä. Keitä kunnes taatelit soseutuvat, n. 10 min. Hienonna tarvittaessa vielä sauvasekoittimella.
- Lisää sokeri. Sekoita huoneenlämpöinen, pehmeä voi vähän jäähtyneeseen seokseen. Lisää munat, sekoita tasaiseksi esim. puuhaarukalla. Lisää jogurtti sekä viimeisenä kuivat aineet. Kaada kakkutaikina huolella voideltuun ja jauhotettuun 1,8 litran torvivuokaan.
- Paista kakkua uunin alimmalla paistotasolla tasalämmöllä 175 asteessa n. 60 min.
- Anna kakun jäähtyä hetken aikaa ennen kumoamista. Ripota halutessasi taatelikakun pinnalle tomusokeria ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
267 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
27,8 g
Rasva
14,8 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Eila® voita
- mantelijauhetta