
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 (1 pkt) marenkilevyä
-
2 prk (à 2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vadelmaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Marinoidut marjat
- 500 g tuoreita marjoja
- ½ dl seljankukkamehutiivistettä
Koristeluun
- 0 kg tuoretta minttua
Jaa resepti
Ohje
- Aloita marinoimalla marjat. Laita puhdistetut marjat kulhoon. Sekoita joukkoon seljankukkamehu.
- Vaahdota kerma ja rahka kuohkeaksi vaahdoksi.
- Kokoa kakku juuri ennen tarjoilua. Aseta toinen marenkipohjista tarjoilualustalle. Levitä päälle kaksi kolmasosaa vaahdosta ja osa marjoista. Aseta toinen marenkipohja vaahdon päälle. Lisää loppu vaahto ja marjat kakun pinnalle.
- Viimeistele mintunlehdillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
187 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
12,4 g
Rasva
13,9 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta minttua
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.