
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
13 h
Yhteensä
13 h 45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
3.93
tähteä viidestä
15 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaMantelibrownie
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 150 g mantelimassaa
- 2 kananmunaa
- 3 rkl kaakaojauhetta
Täytteet
-
2½ dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 200 g taloussuklaata
- 200 g valkosuklaata
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
Koristeluun
- 2 dl (200 g) suklaakastiketta
- 0 kg suklaamunia ja makeisia
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja mantelimassa vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen hyvin vatkaten. Siivilöi vaahtoon kaakaojauhe. Sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina leivinpaperilla pohjustettuun ja voideltuun Ø 20 cm irtopohjavuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 20 min. Anna jäähtyä.
- Vaahdota kerma. Sulata taloussuklaa ja valkosuklaa erillisissä kulhoissa mikrossa tai vesihauteessa välillä sekoitellen, varo polttamasta.
- Sekoita suklaa sähkövatkaimella yhteen rasialliseen tuorejuustoa. Nostele lopuksi joukkoon puolet kermavaahdosta. Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta.
- Valmista valkosuklaatäyte samaan tapaan kuin suklaatäyte. Levitä täyte vuokaan ja tasoita pinta. Peitä hyvin kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Irrota kakku vuoasta, käytä veistä tai pientä palettilastaa apuna. Jos reunoihin jää epätasaisuutta, saat tasoitettua sen pyöräyttämällä kakun reunan ympäri kuumalla veitsellä .
- Laita suklaakastike pursotuspussiin ja pursota reunavalumat varoen kakun yläraunasta. Pursota loppu kuorrute kakun päälle ja levitä tasaiseksi.
- Koristele kakku suklaamunilla ja suklaamakeisilla. Mikäli haluat kakusta gluteenittoman, älä käytä koristelussa keksiä sisältäviä patukoita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
379 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
25,8 g
Rasva
27,7 g
Tyydyttynyt rasva
14,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suklaamunia ja makeisia