Tuorejuusto-kermavaahto

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Tuorejuusto-kermavaahto

Tuorejuusto-kermavaahto

Tuorejuustokuorrutus on kestävä ja maukas erilaisten täytekakkujen väliin ja pinnalle. Makeita tuorejuustoja on montaa makua, kokeile rohkeasti.

10 min
helppo
300 kcal / 100g
0
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset1 kakun täytteeksi

1 kakun täytteeksi
2 dl
1 rasia (200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa

tai 1 rasiaValio Viola® vanilja tuorejuustoa
tai 1 rasiaValio Viola® appelsiini tuorejuustoa

Ohje

  1. Vaahdota kerma ja tuorejuusto samassa kulhossa yhtä aikaa.
  2. Levitä täyte kakkupohjien väliin ja/tai pinnalle.
Jälkeen
Red velvet -kakkupohja
45 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
300 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›