Tuorejuusto-kermavaahto

Tuorejuusto-kermavaahto
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Tuorejuusto-kermavaahto

Tuorejuusto-kermavaahto

Tuorejuustokuorrutus on kestävä ja maukas erilaisten täytekakkujen väliin ja pinnalle. Makeita tuorejuustoja on montaa makua, kokeile rohkeasti.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset1 kakun täytteeksi

1 kakun täytteeksi
2 dl
1 rasia (200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa

tai 1 rasiaValio Viola® vanilja tuorejuustoa
tai 1 rasiaValio Viola® appelsiini tuorejuustoa

Ohje

  1. Vaahdota kerma ja tuorejuusto samassa kulhossa yhtä aikaa.
  2. Levitä täyte kakkupohjien väliin ja/tai pinnalle.
Jälkeen
Red velvet -kakkupohja
45 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
300 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›