Siirry sisältöön
Tuorejuusto-kermavaahto

Tuorejuusto-kermavaahto

Tuorejuustokuorrutus on kestävä ja maukas erilaisten täytekakkujen väliin ja pinnalle. Makeita tuorejuustoja on montaa makua, kokeile rohkeasti.

Tuorejuusto-kermavaahto

Ainesosat

kakun täytteeksi

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Vaahdota kerma ja tuorejuusto samassa kulhossa yhtä aikaa.
  2. Levitä täyte kakkupohjien väliin ja/tai pinnalle.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 299 kcal
Proteiini 4 g
Hiilihydraatti 9 g
Rasva 28 g
Tyydyttynyt rasva 16,5 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search