
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 200 g tummaa suklaata
- ½ dl vettä
- 1 dl tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa varoen.
- Kaada suklaasula voivaahdon joukkoon samalla vatkaten. Vaahdota, kunnes kreemi on kiiltävää ja kuohkeaa.
- Lisää lämmin vesi ja tomusokeri, vaahdota tasaiseksi.
- Käytä kreemiä ja tarjoa kreemillä kuorrutetut leivonnaiset huoneenlämpöisenä, jääkaapissa kreemi kovettuu.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
527 kcal
Proteiini
2,1 g
Hiilihydraatti
36,2 g
Rasva
41,6 g
Tyydyttynyt rasva
23,6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa