Suklaakreemi voikakkupohjaan

Suklaakreemi voikakkupohjaan
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Suklaakreemi voikakkupohjaan

Suklaakreemi voikakkupohjaan

Suklaakreemin ohje on jokaisen leipurin luottoapulainen. Suklaakreemi on rakenteeltaan samettinen ja sileä. Se on omiaan täytteeksi ja kuorrutteeksi mehevälle suklaakakulle, Koristelupursotuksiin ja toimii myös kakun pohjustamisessa ennen sokerimassan laittoa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset3 pieneen täyteväliin ja pinnalle

3 pieneen täyteväliin ja pinnalle
200 g
200 g
tummaa suklaata
½ dl
vettä
1 dl
tomusokeria

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa varoen.
  2. Kaada suklaasula voivaahdon joukkoon samalla vatkaten. Vaahdota, kunnes kreemi on kiiltävää ja kuohkeaa.
  3. Lisää lämmin vesi ja tomusokeri, vaahdota tasaiseksi.
  4. Käytä kreemiä ja tarjoa kreemillä kuorrutetut leivonnaiset huoneenlämpöisenä, jääkaapissa kreemi kovettuu.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
533 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
44 g
Tyydyttynyt rasva
25 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.