Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Suklaakreemi voikakkupohjaan

Suklaakreemin ohje on jokaisen leipurin luottoapulainen. Suklaakreemi on rakenteeltaan samettinen ja sileä. Se on omiaan täytteeksi ja kuorrutteeksi mehevälle suklaakakulle, Koristelupursotuksiin ja toimii myös kakun pohjustamisessa ennen sokerimassan laittoa.

Suklaakreemi voikakkupohjaan
Suklaakreemi voikakkupohjaan

Ainesosat

pieneen täyteväliin ja pinnalle

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 200 g tummaa suklaata
  • ½ dl vettä
  • 1 dl tomusokeria

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöinen voi vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa varoen.
  2. Kaada suklaasula voivaahdon joukkoon samalla vatkaten. Vaahdota, kunnes kreemi on kiiltävää ja kuohkeaa.
  3. Lisää lämmin vesi ja tomusokeri, vaahdota tasaiseksi.
  4. Käytä kreemiä ja tarjoa kreemillä kuorrutetut leivonnaiset huoneenlämpöisenä, jääkaapissa kreemi kovettuu.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 532 kcal
Proteiini 2,2 g
Hiilihydraatti 33 g
Rasva 43,5 g
Tyydyttynyt rasva 24,7 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search