Bebet

Bebet
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Bebet

Nämä suloiset ja suussasulavat leivonnaiset sopivat hyvin tarjottaviksi kahvipöytään tai vaikka ristiäisiin. Työvaiheita on monta, mutta vaivannäkö palkitsee takuuvarmasti!

Valmistusaika

Työaika
1 h
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset20 kpl

20 kpl

Leivospohjat

200 g
1 ½ dl
sokeria
1
kananmuna
4 ½ dl
vehnäjauhoja

Täyte

2 rkl
sokeria
2 tl
perunajauhoja
2
keltuaista
1 dl
100 g
1 tl
vaniljasokeria

Sokerikuorrutus

2 rkl
kuumaa vettä
3 dl
tomusokeria
punaista elintarvikeväriä

Koristeluun

nonparelleja

Ohje

  1. Sekoita pehmeään voihin sokeri, muna ja vehnäjauhot. Painele taikinaa ohuesti pieniin, voideltuihin leivosvuokiin. Paista pohjia 175 asteessa 15 - 20 min. Anna niiden jäähtyä vuoissaan ja kumoa sitten varovasti.
  2. Mittaa sokeri, perunajauhot, keltuaiset ja kerma kattilaan. Kuumenna seosta samalla sekoittaen, kunnes se sakenee. Seos ei saa kiehua. Vatkaa kiisseli kylmäksi ja lisää vaahdotettu voi vähin erin. Mausta täyte lopuksi vaniljasokerilla. Lusikoi täytettä leivospohjiin.
  3. Valmista kuorrutus. Sekoita tomusokeri nesteeseen. Lisää tippa kerrallaan väriainetta kuorrutukseen. Lisää sitä sen verran, että saat mieleisesi värin. Levitä kuorrutus leivosten päälle. Koristele nonparelleilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
441 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›