Cheddar-toastburger

Cheddar-toastburger

30 min
helppo
321 kcal / 100g
4
5

Toastburger on lämpimän voileivän ja hampurilaisen liitto, joka valmistuu kätevästi uunissa.

Ainekset

4 annosta
8 viipaletta
paahtoleipää
1 - 2
tomaattia
1 pieni
punasipuli
400 g
jauhelihaa
½ dl
ruohosipulia hienonnettuna
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 pussi (150 g)

Pikamajoneesi

1
kananmuna
1
valkosipulin kynsi
1 tl
Dijon-sinappia
ripaus
suolaa ja mustapippuria
1 ½ dl
rypsiöljyä

Ohje

  1. Valmista ensin pikamajoneesi: mittaa ainekset korkeaan ja kapeaan kulhoon. Paina sauvasekoitin kulhon pohjalle. Käynnistä ja nosta rauhallisesti terä seoksen läpi. Jos reunoille jää sekoittumatonta massaa, sekoita vielä uudelleen sauvasekoittimella.
  2. Levitä leivät leivinpaperille uunipellille. Voitele 4 leipää majoneesillä. Majoneesiä jää n. puolet yli, voit käyttää sen esim. dippinä.
  3. Viipaloi tomaatti ja kuorittu sipuli. Asettele viipaleet majoneesin päälle.
  4. Sekoita jauheliha, ruohosipuli, suola ja mustapippuri tasaiseksi massaksi. Jaa se neljään osaan. Muotoile leivän kokoiseksi pihviksi ja laita tomaattien ja sipulien päälle.
  5. Jaa juustoraaste neljän tyhjän leivän päälle.
  6. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 10 min. Nosta juustoleivät kansiksi burgereille. Paina kädellä hiukan, jotta juusto tarttuu jauhelihapihviin. Paista vielä 10 min.
  7. Nauti heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
321 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
27 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
107 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)