Chilinen cheddarkastike kanaleiville

Chilinen cheddarkastike kanaleiville
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Chilinen cheddarkastike kanaleiville

Chilinen cheddarkastike kanaleiville

Valio Oltermanni® Cheddar juusto sulaa erinomaisesti kastikkeisiin. Kokeile chilistä cheddar-juustokastiketta esim. grillatun lihan tai tortillojen lisukkeena. Tulisuutta voi säädellä chilin määrää lisäämällä tai vähentämällä.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
2 dl
1
punainen chilipalko
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Raasta juusto. Sulata se kerman joukkoon kattilassa miedolla lämmöllä. Anna kiehahtaa hetken, jotta kastike saostuu vähän.
  2. Halkaise chilipalko, poista siemenet. Hienonna.
  3. Mausta kastike chilillä, mustapippurilla ja tarvittaessa ripauksella suolaa. (Käytä chiliä oman makusi mukaan, chilien tulisuus vaihtelee.)
  4. Tarjoa kuumana esimerkiksi tortillojen, paistettujen broilerin fileepihvien tai grillatun lihan kanssa kastikkeena. Voit käyttää kastiketta myös kypsällä broilerinfileellä päällystetyillä maalaisleivillä (ks. kuva).
Vinkki

Vinkki

Käyttötarkoituksesta riippuen voit saostaa kastiketta joko valmiilla kastikesuuruksella (Maizena) tai vehnäjauhosuuruksella. Huom. Maizena sisältää laktoosia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
255 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›