Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Couscous-kas­vispannu

Tämä couscous on mehevä kasvisruoka, jonka voi nauttia pääruokana tai lisukkeena lihalle, kalalle tai kanalle.

Couscous-kasvispannu
Couscous-kasvispannu

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3½ dl vettä
  • 2½ dl täysjyväcouscousia
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 pussi (200 g) pakastesipulia
  • 2-3  (300 g) tomaattia
  • 1 iso paprika
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • 2 rkl makeaa, mietoa chilikastiketta
  • mustapippuria myllystä
  • ½ dl tuoretta korianteria, basilikaa tai persiljaa
  • 3½ dl vettä
  • 2½ dl täysjyväcouscousia
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 pussi (200 g) pakastesipulia
  • 2-3  (300 g) tomaattia
  • 1 iso paprika
  • 1 prk (2 dl) Valio ruokakermaa
  • 2 rkl makeaa, mietoa chilikastiketta
  • mustapippuria myllystä
  • ½ dl tuoretta korianteria, basilikaa tai persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa. Lisää couscous-suurimot ja suola. Sekoita. Nosta levyltä. Anna hautua kannen alla 5 - 7 min
  2. Kuullota Oivariini rasvassa sipuli sekä kuutioidut tomaatit ja paprika.
  3. Kun couscous on kypsää, sekoita se haarukalla irtonaiseksi ja yhdistä sipuli-tomaatti-paprikaseokseen.
  4. Lisää kerma. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta chilikastikkeella ja mustapippurilla.
  5. Ripota pinnalle vihersilppua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 12,2 g
Rasva 3,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1