Siirry sisältöön
Gluteeniton tonnikalapiirakka

Gluteeniton tonnikalapiirakka

Gluteeniton tonnikalapiirakka on takuuvarma kahvipöydän suolainen tarjottava. Isompiin juhliin sen voi valmistaa uunipellillä vaivattomasti tällä ohjeella 2,5 kertaisena.

Gluteeniton tonnikalapiirakka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 100 g
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 3 dl gluteenitonta jauhoseosta tumma
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl vettä
  • ripaus suolaa

Täyte

  • 1 prk (200/150 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
  • ½ prk
    Valio salaattijuustokuutioita
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • 30 g babypinaattia
  • 8  (50 g) kirsikkatomaatteja
  • 3 kananmunaa
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa laktoositon
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 1 l laktoositon, luomu
  • ½ tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • ½ -1 pussi (à 150 g)
    Valio Juustomestarin cheddar raastetta
    Valio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
    Valio Juustomestarin e150 g cheddar juustoraaste

Ohje

  1. Sekoita kaikki pohjan aineet keskenään, voi huoneenlämpöisenä, ja levitä voideltuun (Ø 24 - 26 cm) piirasvuokaan.
  2. Levitä piiraspohjalle valutettu tonnikala ja salaattikuustokuutiot. Puolita kirsikkatomaatit ja lisää täytteeseen pinaattien kanssa. Sekoita kananmunat, kerma, mausteet ja juustoraaste. Levitä piiraan päälle. Lisää halutessasi osa juustoraasteesta pinnalle.
  3. Paista uunin alatasolla 200 asteessa n. 35 min.
  4. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Vinkki

Saat ohjeesta uunipellillisen valmistamalla sen 2,5 kertaisena.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 268 kcal
Proteiini 10,9 g
Hiilihydraatti 12,5 g
Rasva 19,4 g
Tyydyttynyt rasva 10,1 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search