Gluteeniton tonnikalapiirakka

Gluteeniton tonnikalapiirakka
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Gluteeniton tonnikalapiirakka

Gluteeniton tonnikalapiirakka

Gluteeniton tonnikalapiirakka on takuuvarma kahvipöydän suolainen tarjottava. Isompiin juhliin sen voi valmistaa uunipellillä vaivattomasti tällä ohjeella 2,5 kertaisena.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
35 min
Yhteensä
50 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
33 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
100 g
3 dl
gluteenitonta jauhoseosta tumma
1
kananmuna
1 rkl
vettä
ripaus
suolaa

Täyte

1 prk (200/150 g)
tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
½ prk
30 g
babypinaattia
50 g (8 kpl)
kirsikkatomaatteja
3
kananmunaa
2 dl
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
½ -1 pussi (à 150 g)

Ohje

  1. Sekoita kaikki pohjan aineet keskenään, voi huoneenlämpöisenä, ja levitä voideltuun (Ø 24 - 26 cm) piirasvuokaan.
  2. Levitä piiraspohjalle valutettu tonnikala ja salaattikuustokuutiot. Puolita kirsikkatomaatit ja lisää täytteeseen pinaattien kanssa. Sekoita kananmunat, kerma, mausteet ja juustoraaste. Levitä piiraan päälle. Lisää halutessasi osa juustoraasteesta pinnalle.
  3. Paista uunin alatasolla 200 asteessa n. 35 min.
  4. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Vinkki

Vinkki

Saat ohjeesta uunipellillisen valmistamalla sen 2,5 kertaisena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
273 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.