Roomalainen pizza tonno

Roomalainen pizza tonno
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Roomalainen pizza tonno

Roomalainen pizza tonno

Roomassa syödään kahta erityyppistä pizzaa: pyöreää ja todella ohutta pizza romanaa ja paksumpipohjaista pizza al tagliota. Paksupohjainen levypizza tarjoillaan suorakaiteen muotoisina paloina ja niissä on usein focaccia tyylinen paksu pohja. Täytteet ovat yksinkertaisia.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
15 min
kohotus
1 h
Yhteensä
1 h 35 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset1 uunipannullinen

1 uunipannullinen
7 ½ dl
vehnäjauhoja
2 pussia (à 11 g)
kuivahiivaa
1 ½ tl
suolaa
4 dl
vettä
1 dl
oliiviöljyä

Täytteet

1 prk ( 150 g)
1 pussi (350 g)
2 prk (à 200/150 g)
tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
1
punasipuli
1 prk (50/35 g)
kapriksia valutettuna

tai 10 kplkivettömiä kalamata-oliiveja

Lisäksi

oliiviöljyä

Ohje

  1. Mittaa kulhoon jauhot, kuivahiiva ja suola. Sekoita. Lisää päälle 41-asteinen vesi.
  2. Vaivaa taikinaa kunnolla n. 5 min, kunnes se on kimmoisa ja irtoaa kulhon reunoista.
  3. Lisää joukkoon oliiviöljy. Vaivaa vielä hetki.
  4. Anna taikinan kohota peitettynä vedottomassa paikassa n. 1 h.
  5. Taputtele taikina leivinpaperoidulle uunipannulle. Levitä pinnalle crème fraîche sekä juustomuru. Valuta tonnikalat ja levitä juuston päälle. Lisää vielä ohueksi suikaloitu punasipuli ja kaprikset.
  6. Paista uunissa 250 asteessa n. 15 min. Viimeistele valmis pizza oliiviöljyllä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
259 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.