Roomassa syödään kahta erityyppistä pizzaa: pyöreää ja todella ohutta pizza romanaa ja paksumpipohjaista pizza al tagliota. Paksupohjainen levypizza tarjoillaan suorakaiteen muotoisina paloina ja niissä on usein focaccia tyylinen paksu pohja. Täytteet ovat yksinkertaisia.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
7 ½ dl | vehnäjauhoja |
2 pussia (à 11 g) | kuivahiivaa |
1 ½ tl | suolaa |
4 dl | vettä |
1 dl | oliiviöljyä |
Täytteet | |
---|---|
1 prk ( 150 g) | |
1 pussi (350 g) | |
2 prk (à 200/150 g) | tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu |
1 | punasipuli |
1 prk (50/35 g) | kapriksia valutettuna tai 10 kplkivettömiä kalamata-oliiveja |
Lisäksi | |
oliiviöljyä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.