Tonnikala-katkarapupiiras

Tonnikala-katkarapupiiras

1 h
helppo
205 kcal / 100g
2
11

Tonnikala-katkarapupiiras sopii tarjottavaksi pikkusuolaisena salaatin kera.

Ainekset

8 annosta

Pohja

2 (200 g)
voitaikinalevyä

Täyte

1 tlk
tonnikalaa, MSC-sertifioitu
1 pussi (250 g)
isoja katkarapuja
150 g
2
kananmunaa
2 dl
2
valkosipulin kynttä
1 rkl
sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 dl
tilliä

Ohje

  1. Kauli sulaneet taikinalevyt yhteen ja vuoraa halkaisijaltaan 24 cm:n piirasvuoka taikinalla
  2. Levitä pohjalle valutettu tonnikala, sulatetut ja valutetut katkaravut ja pieniksi kuutioiksi leikattu juusto.
  3. Sekoita munat kulhossa, lisää joukkoon kerma ja mausteet. Kaada seos vuokaan.
  4. Paista uunin alimmalla ritilätasolla 200 asteessa n. 35 min, kunnes täyte on hyytynyt.
  5. Tarjoa lämpimänä salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
14 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
165 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)