Grillijuusto-avokadohampurilaiset

Grillijuusto-avokadohampurilaiset

30 min
keskitaso
193 kcal / 100g
7
4

Rapeaksi paistettu grillijuusto on loistava hampurilaispihvi. Yhdessä avokadon ja raikkaan tomaattisalsan kanssa valmistat kesän herkullisimmat hampurilaiset. Katso myös valmistusvideo!

Ainekset

4 annosta
1
avokado
100 g
lollo rosso -salaattia
1 pkt (200 g)
1 rkl
4
sämpylää
½ dl
vihreää pestoa

Tomaattisalsa

2
tomaattia
1
punasipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
½ ruukkua
tuoretta korianteria
1 tl
limemehua
1 rkl
oliiviöljyä
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Katso ensin grillijuusto-avokadohampurilaiset valmistusvideo:
  2. Valmista ensin tomaattisalsa: Leikkaa tomaatit lohkoiksi, poista siemenet. Kuutioi tomaatit. Hienonna sipulit ja korianteri. Sekoita kaikki ainekset keskenään, siirrä sivuun.
  3. Poista avokadosta kuori ja kivi. Viipaloi. Pese ja kuivaa salaatti.
  4. Paista pitkittäin viipaloitu grillijuusto pannulla tai grillissä rasvassa. Paahda hampurilaissämpylät.
  5. Kokoa hampurilaiset. Lusikoi pestoa pohjalle. Laita päälle salaatinlehti, avokado ja paistettu grillijuusto. Lusikoi pinnalle salsaa. Paina kansi päälle.
  6. Nauti heti vilvoittavan juoman kera.

Vinkki

MIkäli haluat hampurilaiseen lisää ruokaisuutta, grillaa väliin kevyesti suolalla maustettu broilerin ohutleike.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
13 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
181 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)