Grillijuusto-avokadohampurilaiset

Grillijuusto-avokadohampurilaiset
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Grillijuusto-avokadohampurilaiset

Grillijuusto-avokadohampurilaiset

Rapeaksi paistettu grillijuusto on loistava hampurilaispihvi. Yhdessä avokadon ja raikkaan tomaattisalsan kanssa valmistat kesän herkullisimmat hampurilaiset. Katso myös valmistusvideo!

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
avokado
100 g
lollo rosso -salaattia
1 pkt (200 g)
Valio Eila® grillijuustoa
1 rkl
4
sämpylää
½ dl
vihreää pestoa

Tomaattisalsa

2
tomaattia
1
punasipuli
1 - 2
valkosipulin kynttä
½ ruukkua
tuoretta korianteria
1 tl
limemehua
1 rkl
oliiviöljyä
ripaus
suolaa

Ohje

  1. Katso ensin grillijuusto-avokadohampurilaiset valmistusvideo:
    https://youtu.be/s4uawSqMo6c?list=PL6JOmcwmuX21ONvsymaopdLJcyF_QI-o2
  2. Valmista ensin tomaattisalsa: Leikkaa tomaatit lohkoiksi, poista siemenet. Kuutioi tomaatit. Hienonna sipulit ja korianteri. Sekoita kaikki ainekset keskenään, siirrä sivuun.
  3. Poista avokadosta kuori ja kivi. Viipaloi. Pese ja kuivaa salaatti.
  4. Paista pitkittäin viipaloitu grillijuusto pannulla tai grillissä rasvassa. Paahda hampurilaissämpylät.
  5. Kokoa hampurilaiset. Lusikoi pestoa pohjalle. Laita päälle salaatinlehti, avokado ja paistettu grillijuusto. Lusikoi pinnalle salsaa. Paina kansi päälle.
  6. Nauti heti vilvoittavan juoman kera.
Vinkki

Vinkki

MIkäli haluat hampurilaiseen lisää ruokaisuutta, grillaa väliin kevyesti suolalla maustettu broilerin ohutleike.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.