Hedelmäsalaatti ja limesiirappi

Hedelmäsalaatti ja limesiirappi

30 min
keskitaso
68 kcal / 100g
0
0

Limesiirappi piristää hedelmäsalaattia. Hieman kirpeä siirappi syntyy kolmesta raaka-aineesta.  

Ainekset

6 annosta
200 g
viinirypäleitä
2
appelsiinia
3
kiiviä

Limesiirappi

4 dl
1 dl
sokeria
yhden
limetin mehu ja kuori raastettuna

Ohje

  1. Pese ja halkaise rypäleet, kuori ja paloittele appelsiini ja kiivit. Sekoita hedelmät keskenään
  2. Mittaa ananasmehu ja sokeria kattilaan. Raasta hyvin pestyn limetin kuori joukkoon. Purista myös limetin mehu kattilaan. Keitä, kunnes seosta on jäljellä noin puolet.
  3. Tarjoa siirappia hedelmäsalaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
68 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
0 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)