Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pasta Mifunello

Sitruunapasta täydentyy maukkailla ja broilerifiiliksen antavilla Mifu suikaleilla. Kokeile pastan valmistusta maustamalla ruoka tuoreella sitruunalla tai oikaise käyttämällä maustettua ruokakermaa. Vinkin löydät ohjeen lopusta.

Pasta Mifunello
Pasta Mifunello

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 200 g spagettia
  • 1 sitruuna
  • 20  (1 dl) vihreitä oliiveja
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 pkt (250 g)
    Valio MiFU® suikaleita Yrtti-valkosipuli
    Valio MiFU® suikaleet ovat helppo ratkaisu pääruoanlaittoon. Rapea kullankeltainen paistopinta syntyy paistinpannulla jo kahdessa minuutissa,…
    Valio MiFU® e250 g suikale Yrtti-valkosipuli laktoositon
  • 2 dl
    Valio Keittiön ruokakermaa 15%
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon
  • ½-1 dl pastan keitinvettä
  • 50 g (1 dl)
    Valio Mustaleima™ raastetta raastettuna
    Valio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
    Valio Mustaleima™ e130 g raaste
  • 1 tl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 1-2 dl tuoretta basilikaa hienonnettuna

Tarjoiluun


Ohje

  1. Laita spagetti kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Tarkista keittoaika pakkauksesta.
  2. Pese sitruuna huolellisesti kuumalla vedellä. Raasta kuori ja purista mehu. Viipaloi oliivit.
  3. Kuumenna Oivariini rasva isolla paistinpannulla. Lisää Mifu ja ruskista kevyesti. Lisää oliivit ja sitruunan kuoriraaste. Paista vielä hetki.
  4. Lisää ruokakerma, pastan keitinvesi, juustoraaste, ½ dl sitruunamehua, sokeri, suola ja mustapippuri. Viimeistele yrtillä. Kuumenna.
  5. Yhdistä kastike ja valutettu kypsä spagetti. Tarjoa heti juustoraasteen kanssa.

ARKIVINKKI

  1. Korvaa sitruuna, mustapippuri ja ruokakerma purkillisella (2 ½ dl) Valio maustettu ruokakermaa sitruuna & pippuri. Suolaa ei tällöin tarvita ja kastikkeeseen tulevan juustoraasteen määrää voi myös vähentää.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 193 kcal
Proteiini 10,6 g
Hiilihydraatti 16,5 g
Rasva 8,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,2 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • Valio Mustaleima™ raastetta
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search