Pasta Mifunello

Pasta Mifunello
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Pasta Mifunello

Pasta Mifunello

Sitruunapasta täydentyy maukkailla ja broilerifiiliksen antavilla Mifu suikaleilla. Kokeile pastan valmistusta maustamalla ruoka tuoreella sitruunalla tai oikaise käyttämällä maustettua ruokakermaa. Vinkin löydät ohjeen lopusta.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
1313 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
spagettia
1
sitruuna
1 dl (20 kpl)
vihreitä oliiveja
1 rkl
1 pkt (250 g)
2 dl
1/2 - 1 dl
pastan keitinvettä
1 dl (50 g)
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 - 2 dl
tuoretta basilikaa tai lehtipersiljaa hienonnettuna

Tarjoiluun

Ohje

  1. Laita spagetti kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Tarkista keittoaika pakkauksesta.
  2. Pese sitruuna huolellisesti kuumalla vedellä. Raasta kuori ja purista mehu. Viipaloi oliivit.
  3. Kuumenna Oivariini rasva isolla paistinpannulla. Lisää Mifu ja ruskista kevyesti. Lisää oliivit ja sitruunan kuoriraaste. Paista vielä hetki.
  4. Lisää ruokakerma, pastan keitinvesi, juustoraaste, ½ dl sitruunamehua, sokeri, suola ja mustapippuri. Viimeistele yrtillä. Kuumenna.
  5. Yhdistä kastike ja valutettu kypsä spagetti. Tarjoa heti juustoraasteen kanssa.
Vinkki

Vinkki

Korvaa sitruuna, mustapippuri ja ruokakerma purkillisella (2 ½ dl) Valio maustettu ruokakermaa sitruuna & pippuri. Suolaa ei tällöin tarvita ja kastikkeeseen tulevan juustoraasteen määrää voi myös vähentää.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
208 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.