Kananuggetit ja limedippi

Kananuggetit ja limedippi
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kananuggetit ja limedippi

Kananuggetit ja limedippi

Kananuggetit on helppo valmistaa itse broilerin rintafileestä. Tässä ohjeessa nuggetit maustetaan aasialaisittan vihreällä currytahnalla ja niitä dipataan raikkaan hapokkaaseen limedippiin.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

66 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
broilerin rintafileetä
1 tl
suolaa
2 rkl
vihreää currytahnaa
1 dl
vehnäjauhoja
2
kananmunaa
1 ½ dl
korppujauhoja

Paistamiseen

öljyä

Limedippi

1
limetti
1 prk (200 g)
1 tl
sokeria

Ohje

  1. Tee ensin dippikastike. Pese lime. Raasta kuori ja purista puolikkaan mehu. Sekoita ainekset keskenään. Peita ja anna maustua jääkaapissa.
  2. Leikkaa fileet n. 7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi. Yhdestä fileestä tulee n. 8 viipaletta. Levitä kauttaaltaan niiden pintaan vihreää currytahnaa. Ripottele pinnalle 1/2 tl suolaa.
  3. Laita yhdelle lautaselle vehnäjauhot, yhdelle munat ja yhdelle korppujauhot. Ripottele korppujauhojen sekaan 1/2 tl suolaa. Riko munien rakenne.
  4. Kieritä kananpalat ensin vehnäjauhoissa, kasta sitten kananmunaan ja lopuksi korppujauhoihin.
  5. Paista nuggetit runsaassa öljyssä molemmin puolin, kunnes ovat rapeita ja kauniin ruskeita.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›