Sitruuna-valkosipulibroileri

Sitruuna-valkosipulibroileri

Välimerellinen sitruunalla ja valkosipulilla maustettu broileriruoka on helppo valmistaa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
ohuita broilerin fileepihvejä
1 tl
suolaa
1 rkl
1
sitruuna
6
valkosipulin kynttä
1 rkl
sitruunamehua
1 dl
kuivaa valkoviiniä
1 prk (150 g)
2 tl
juoksevaa hunajaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Ripottele suola fileille. Ruskista pannulla Oivariini rasvassa molemmin puolin.
  2. Halkaise valkosipulinkynnet ja leikkaa sitruuna reiluiksi lohkoiksi. Lisää valkosipuli ja sitruunalohkot pannulle. Lisää pannulle myös sitruunamehu ja valkoviini.
  3. Anna hautua pannulla n. 15 min. Lisää creme fraiche ja anna kiehahtaa nopeasti. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.
  4. Tarjoile riisin tai raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›