
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
15 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g nauhapastaa
-
50 g (0,5 dl)
Valio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola rasvaaValio Oivariini® oliiviöljy ja hieno merisuola sekä viipale hyvää leipää – siinä on makunautinto, joka…
- 1 tl sitruunan kuori ja mehu
- 2 vartta kevätsipulia
-
2 rkl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 25 g parmesaania
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.
- Kuumenna pannulla Oivariini, raastettu kuori ja sitruunan mehu sekä hienonnettu sipuli. Viimeistele lorauksella kermaa ja mustapippurilla. Kuumenna.
- Yhdistä valutetun pastan kanssa. Raasta annosten pinnalle parmesaania.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
323 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
44,1 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä