
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kananmuna
- 1½ dl sokeria
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 4 dl vehnäjauhoja
- 3 tl leivinjauhetta
Pinnalle
- 2 hapahkoa omenaa viipaleina + kanelia
Tarjoiluun
-
1 prk (2,5 dl)
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9%Valio vaahtoutuva vaniljakastike on lempeän vaniljainen jälkiruokakastike, joka maistuu herkulliselta kuohkeaksi vaahdotettuna esimerkiksi leivonnaisten seurassa.…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita muna ja sokeri keskenään puuhaarukalla. Lisää rahka, Oivariini ja yhdistetyt kuivat aineet. Sekoita nopeasti tasaiseksi, ettei taikina sitkisty.
- Kaada taikina voideltuun piirasvuokaan (ø 27 cm) tai suorakaiteen muotoiseen vuokaan (n. 28 x 22 cm). Lisää taikinan päälle omenaviipaleet ja ripota pinnalle kanelia.
- Paista 200 asteessa n. 20 min.
- Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
243 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
32,6 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa