
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
14 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl sokeria
- 3 kananmunaa
- ¾ dl sitruunamehua
- 2 dl kookoshiutaleita
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 tl ruokasoodaa
Kuorrutus
- 1 dl lemon curdia
-
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa sitruunaValio maustettu rahka sitruuna sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoaValio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se…
Koristeluun
- 0 kg makeisia
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi.
- Pingota leivinpaperi Ø 20 cm:n irtopohjavuoan pohjan ja reunan väliin.
- Kaada taikina vuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 40 min.
- Irrota jäähtynyt kakku vuoasta. Irrota pohjapaperi ja nosta kakku tarjoiluastiaan.
- Vatkaa tuorejuusto ja rahka tasaiseksi seokseksi. Lusikoi kakun pinnallle lemoncurd ja tuorejuusto-rahkaseos.
- Koristele pääsiäisrakeilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
292 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
23,6 g
Rasva
19,3 g
Tyydyttynyt rasva
11,9 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- makeisia