Helppo pääsiäiskakku

Helppo pääsiäiskakku

Kookoksen makuinen pääsiäiskakku on todella helppo valmistaa. Taikina sekoitetaan tasaiseksi, eikä vaahdottamista tarvita. Runsas pääsiäismunakeko on pikkuapureille mieluinen ja sopiva työvaihe.

Ainekset8 annosta

8 annosta
150 g
1 ½ dl
sokeria
3
kananmunaa
¾ dl
sitruunamehua
2 dl
kookoshiutaleita
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
ruokasoodaa

Kuorrutus ja väliin

1 dl
lemon curdia
1 prk (200 g)
1 rasia (200 g)

Koristeluun

makeisia

Ohje

  1. Sulata voi. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi.
  2. Pingota leivinpaperi Ø 20 cm:n irtopohjavuoan pohjan ja reunan väliin.
  3. Kaada taikina vuokaan. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 40 min.
  4. Irrota jäähtynyt kakku vuoasta. Irrota pohjapaperi ja nosta kakku tarjoiluastiaan.
  5. Vatkaa tuorejuusto ja rahka tasaiseksi seokseksi. Lusikoi kakun pinnallle lemoncurd ja -tuorejuustorahkaseos.
  6. Koristele pääsiäisrakeilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
318 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›