
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 4-5 (n. 45 g) hapankorppuja
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 dl kaurahiutaleita
- 2 rkl hunajaa
- ½ tl jauhettua kanelia haudutettuna
- 1 dl luumumarmeladia
- 2 tuoreita luumuja
- 1 banaani
- 5 dl Valio A+™ kreikkalaista luonnonjogurttia
Pinnalle
- saksanpähkinöitä
- 4-5 (n. 45 g) hapankorppuja
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 dl kaurahiutaleita
- 2 rkl hunajaa
- ½ tl jauhettua kanelia haudutettuna
- 1 dl luumumarmeladia
- 2 tuoreita luumuja
- 1 banaani
- 5 dl Valio A+™ kreikkalaista luonnonjogurttia
Pinnalle
- saksanpähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Murskaa hapankorput karkeaksi rouheeksi.
- Kuumenna Oivariini paistinpannulla. Lisää hapankorppumuru, kaurahiutaleet, hunaja ja kaneli. Paista rapsakaksi, muromyslimäiseksi seokseksi. Anna jäähtyä.
- Notkista luumumarmeladi tilkkasella vettä. Viipaloi hedelmät.
- Kerrostele raaka-aineet läpinäkyvään kulhoon tai vuokaan. Viimeistele pinta pähkinöillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- saksanpähkinöitä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.