
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 400 g broilerin rintafileetä
- 1 tl suolaa
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 kananmunaa
- 1½ dl korppujauhoja
- ½ tl chilijauhetta
Juuressipsit
- 2 punajuurta
- ½-1 bataatti
- 1 palsternakka
- ripaus suolaa ja mustapippuria
Paistamiseen
- ruokaöljyä
Tarjoiluun
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
Voit kokeilla myös:-
1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar
-
- 400 g broilerin rintafileetä
- 1 tl suolaa
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 kananmunaa
- 1½ dl korppujauhoja
- ½ tl chilijauhetta
Juuressipsit
- 2 punajuurta
- ½-1 bataatti
- 1 palsternakka
- ripaus suolaa ja mustapippuria
Paistamiseen
- ruokaöljyä
Tarjoiluun
- 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa fileet n. 7 mm:n paksuisiksi viipaleiksi. Yhdestä fileestä tulee n. 8 viipaletta. Ripottele pinnalle ½ tl suolaa.
- Laita yhdelle lautaselle vehnäjauhot, yhdelle munat ja yhdelle korppujauhot. Ripottele korppujauhojen sekaan ½ tl suolaa (ja halutessasi chilijauhetta). Riko munien rakenne.
- Kieritä kananpalat ensin vehnäjauhoissa, kasta sitten kananmunaan ja lopuksi korppujauhoihin.
- Paista nugetit runsaassa öljyssä molemmin puolin, kunnes ovat rapeita ja kauniin ruskeita.
- Viipaloi hyvin pestyt juurekset ohuesti esim. mandoliinilla. Paista viipaleet pienissä erissä öljyssä.
- Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen öljy valuu pois ja sipsit rapeutuvat. Dippaile.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
150 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
12,5 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- ruokaöljyä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.