
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.38
tähteä viidestä
21 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 250 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1-1½ tl suolaa
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
- 500 g pakastekasvissuikaleita
- 14 dl vettä
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
- 1 lihaliemikuutio
- 1-2 dl (60 g) pätkäspagettia tai sarvimakaronia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Aloita jauhelihakeiton valmistaminen mittaamalla Oivariini tilavaan kattilaan. Ruskista jauheliha siinä. Mausta suolalla.
- Lisää sipuli sekä hetken päästä pakastekasvissuikaleet.
- Lisää vesi, paprikajauhe, tomaattipyree ja liemikuutio. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää pasta, keitä n. 10 min.
- Lisää ruokakerma. Anna hautua vielä 5 min.
- Ripota jauhelihakeiton pinnalle persiljaa ennen tarjoilua
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
45 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
3,4 g
Rasva
2,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa