
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 250 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
-
1½ l (500 g)
kasviksia ja juureksia esim. porkkanaa ja lanttua
- 2 pussia (à 250 g) pakastekasvissuikaleita
Voit kokeilla myös - 14 dl vettä
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
- 2 liha-juuresliemikuutiota
- 1 tl suolaa
- 120 g pätkäspagettia tai sarvimakaronia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja…
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Aloita jauhelihakeiton valmistaminen mittaamalla Oivariini kattilaan. Ruskista jauheliha siinä.
- Lisää sipuli sekä hetken päästä hienonnetut kasvikset tai pakastekasvissuikaleet.
- Lisää vesi, paprikajauhe, tomaattipyree ja liemikuutiot. Anna jauhelihakeiton kiehua n. 15 min.
- Lisää pasta, keitä n. 10 min.
- Lisää ruokakerma. Anna hautua vielä 5 min.
- Ripota jauhelihakeiton pinnalle persiljaa ennen tarjoilua
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
54 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
5,4 g
Rasva
2,3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa