Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juusto-kalk­ku­na­salaatti

Kevyempi juusto-kalkkunasalaatti maistuu lounaana vaikka ruisleivän kanssa.

Juusto-kalkkunasalaatti
Juusto-kalkkunasalaatti

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • ¾ ruukku salaattia tai pieni kerä
  • 300 g kalkkunan hunajamarinoituja fileesuikaleita
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 prk (160 g)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot yrtti 160 g laktoositon
  • 1 appelsiini
  • 1 paprika
  • ½ tlk (à 300 g) säilykemaissia
  • 120 g herneenversoja

Chili-jogurt­ti­kastike

  • 3 dl
    Valio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
    Valio A+™ luonnonjogurtti 1 kg laktoositon
  • ½-1 rkl makeaa, mietoa chilikastiketta
  • 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 2 tl sitruunamehua
  • ripaus sokeria
  • mustapippuria myllystä
  • ¾ ruukku salaattia tai pieni kerä
  • 300 g kalkkunan hunajamarinoituja fileesuikaleita
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 prk (160 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrtti
  • 1 appelsiini
  • 1 paprika
  • ½ tlk (à 300 g) säilykemaissia
  • 120 g herneenversoja

Chili-jogurt­ti­kastike

  • 3 dl Valio A+™ luonnonjogurttia
  • ½-1 rkl makeaa, mietoa chilikastiketta
  • 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 2 tl sitruunamehua
  • ripaus sokeria
  • mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti.
  2. Ruskista kalkkunasuikaleet Oivariini rasvassa ja hauduta kannen alla kypsiksi.
  3. Valuta salaattijuusto. Viipaloi appelsiini kalvottomaksi ja paloittele viipaleet. Kuutioi paprika.
  4. Asettele ainekset vadille tai annoksittain lautasille.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset ja tarjoa erikseen salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 94 kcal
Proteiini 8,3 g
Hiilihydraatti 5,7 g
Rasva 3,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,6 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1